söndag 21 februari 2016

Bokmiddag: Ta mig tillbaka

Glad Ronja på sitt livs första nyårsafton
 Under 2015 år sista dag, även kallad nyår, passade vi på att ha bokmiddagen för Stinas nostalgitema från april 2015, där Skuggland var månadens bok. Vi tyckte det kändes passande att ha en lite nostalgisk middag och se tillbaka på året som gått och lista det bästa och sämsta som hänt under året.

Tyvärr glömde jag bort att ta bilder under kvällen, i alla fall på middagen så ni får hålla till godo med några av det fåtal bilder som togs - nämligen på barnen. Surprise, surprise! Så om du har några bilder på oss övriga, eller kanske på maten (?) så är du mer än välkommen med ett inlägg Stina!

Som middag blev det en lite lyxigare nyårsmiddag med 4-rätters. Den klassiska tomatsoppan som förrätt, gratinerad hummer/quorn som andra förrätt, sheppards pie/lammstek och rotfruktsklyftor samt skysås som huvudrätt och så Sebbes chokladfondant som efterrätt. Mycket gott!

Nyår firades ihop med Johan och Katarina och självklart var de 2 yngsta i Möllerklanen närvarande.


Aaron slocknade otippat redan innan tolvslaget
Till höjdpunkterna under året var husköp/lägenhetsbyte och flytt och nytillskottet Ronja och till det tråkigaste som hänt under året var givetvis det värsta att lille Freddie inte är med oss längre.

Och om boken fanns bara positivt att säga. Jag tippar att boken kommer att placeras i topp på båda våra topplistor för 2015. Jag vet att den kom med på min ;-).


//Sofia