tisdag 14 januari 2014

Sofias favoritinlägg 1-3


Så har det blivit dags att så här i inledningen av veckan ta en titt på mina topp-tre-favorit-inlägg - eller tre och tre, det är ju i alla tre fall flera olika inläggs på samma tema.

3.      En riktig höjdare i Boktriangel-sammanhang var Stinas kämpande med den urtråkiga romanen ”Allt” av Martina Lowden. Här , här, här, här och här kan vi följa hennes kamp. För att inte tala om hennes lista om 100 saker hon hellre gör än läser allt. Hysteriskt kul om ni frågar mig.

2. Vår Boktriangel har ju genom åren även bjussat på diverse olika tävlingar. Två av favoriterna är givetvis Stinas utmaning om att översätta en fransk dikt, där den ena översättningen bara var konstigare än den andra. Sen har vi ju den briljanta radioteatern också. Lyssna och njut!

1. Till sist har vi då mitt favoritinlägg av alla inlägg och det ska till en Stina för att knåpa ihop ett så konstigt, roligt och underligt inlägg - givetvis är det Stinas underliga dröm jag pratar om, drömmen som gav påvevändaren ett ansikte och som resulterade i både en briljant berättad berättelse av Alex (har sökt som en galning, men kan inte hitta inlägget - länka gärna om ni gör det) samt diverse konstiga ordlekar.

Härnäst funderar jag att ta en liten kik på de allra trevligaste, mest annorlunda och mest minnesvärda bokmiddagarna. Vi har ju hunnit med en hel del genom åren och förhoppningsvis kan vi få upp farten lite i år så att vi inte har så många eftersläpande. Men på torsdag ska Stina och jag i alla fall träffas för den efterlängtade Japan-middagen, bara en sådär några år försent ;-). Nästa bokmiddag tycker jag vi får se till bli en Skype- eller chattmiddag så att vi kan vara med alla tre. Stina och jag tänkte ta en kik på torsdag om vilket tema som kan tänkas passa för det.

// Sofia





Ooops I did it again!

Som den uppmärksamma läsaren hat noterat (läs: Stina) är det inte alls dags för mitt tema i februari, utan ni får spara er till mars för ytterligare en bokduell. Men misströsta inte, nu har ni ju något att se fram emot, vilket kan behövas nu när semestern är slut och sommaren känns allt för långt borta.

// Sofia