torsdag 6 maj 2010

Nostalgi

Eftersom jag, utan googles hjälp inte har en aning om vem Arkeologen är, och skäms över det, söker jag botgöring med en bild på en av bokhyllorna inne på Wayne's Coffe i Gävle.



Blir ni lika nostalgiska som jag när ni ser de röd/gröna ryggarna?
I bokhyllan fanns klassiker som Wendy, Internetdetektiverna, Animorphs, Kitty och självklart Tvilling böcker. Bland annat Pojkvännen, där Jessica går på dejt med en äldre kille.

6 kommentarer:

  1. Vilka höjdarböcker! Självklart blir man nostalgisk när man ser dem, särskilt Kitty och Tvillingböckerna väcker fina minnen till liv. Och de är lika roliga att läsa idag. Jag kommer aldrig att bli för gammal för Wahlströms ungdomsböcker. // Stina

    SvaraRadera
  2. Samma här. Mina favoriter var dock Animorphs. Oh gud vad jag älskade den serien. Älskar den fortfande, men av andra anledningar än förut. En annan favorit var internetdetektiverna. Och Tvillingdetektiverna. Fastnade aldrig för Kitty.

    //Sandra

    SvaraRadera
  3. Animorphs hehe, av den serien har jag nog bara läst en bok. Inte riktigt min grej, men det var kul att bläddra snabbt och se när karaktärerna morfade.

    SvaraRadera
  4. Haha :) Jag var helt militant om den serien. Brukade läsa alla böcker högt för Anna och om hon protesterade eller vägrade lyssna blev jag våldsam. Ah, vilka minnen. Vilken bok läste du?

    //sandra

    SvaraRadera
  5. Jag kommer inte ihåg vad den hette, men den som morfade när man bläddrade i boken blev en fluga. Det var den karaktären det handlade om också har jag för mig, han skulle in i ett rum och tjuvlyssna på några. Säger det dig nånting?

    SvaraRadera
  6. Hmm, ja nostalgi är fint! Har också läst en del animorfböcker, men håller med Stina att det fanns andra serier som smällde högre. Håller dock helt med om att en del av det roliga med animorferna var just att bläddra och se dem morfa. Har för mig att jag läste en där morfen var en björn eller varg. Nåt du känner igen Sandra? //Sofia

    SvaraRadera