måndag 23 januari 2012

Toaforum

Har ni nånsin undrat hur Dramatenbarens toaletter ser ut?

Man kunde tänka sig att de skulle innehålla klotter av en helt annan kaliber än den vanliga. Att de varit fullspäckade med intellektuella tankar och kulturella kommentarer, en creme de la creme av toalettklotter att avnjuta medan näsan pudrades. Om det varit så hade vår tjejtoa kunnat nå oanade kulturella höjder vid nästa Stockholmsbesök.

Istället för tröttsamma enradare a la Döda emo, Jag kissade hit (med tillhörande pil) samt Kuk, Hora och andra obsceniteter hade man kunnat få ta del av poesi och prosa av rang. Istället för Bajsa är gött hade man kunnat få läsa djupa tankar om livet och kärleken. Istället för Use the force hade man kunnat få läsa något av betydelse. Och istället för Mitt rövhål luktar blommor hade man kunnat få läsa något man aldrig skulle glömma.

Alla exemplen ovan är förresten tagna från verkligheten närmare bestämt från ett antal gymnasieskolor i Stockholm om ni skulle vara intresserade att beskåda dem närmare.

Men Dramatenbarens toaletter lever inte upp till hypen. De är helt enkelt vanliga sterila toaletter utan minsta antydan till klotter någonstans.








Varför är det bara puckon som toaklottrar? Jag vill se klotter på pulitzerprisnivå. Tänk er Kerstin Ekman klottra ner något vid nästa toabesök, eller Ranelid, det skulle vara något :)


Stina

4 kommentarer:

  1. Men vilken besvikelse! Du kanske får próva ett annat forum? Danskarna slår mig som ett klottrande folk. Finns det nåt Dramaten i Danmark? Där skulle du säkerligen hitta massor av klotter. //Sofia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hehe du kan ha en poäng där. Men varför just danskar? Jag tror att finnar klottrar mer, kan vara en fördom iofs (men tror inte du också att det var Mao som klottrat ner whiteboarden på Science Park?). Tyvärr skulle man ju inte förstå allt för myclet av fisnkt klotter dock. Men man kan ju försöka intala sig att det står något vettigt. Om inte annat lär det ju finnas gott om i:n och a:n. Typ harekaakeiite poriin saantaa teleeeboii osv..

      Radera
  2. He he, är inte fördomar härligt! Och lät att finnar klottrar. De klottrar säkert med kniv och inte med penna. Gärna medan de sitter i bastun. Bastuklotter! Det är där du hittar godbitarna! //Sofia

    SvaraRadera
    Svar
    1. En finsk bastu alltså, där har vi svaret på våra klotterböner. Minns var ni hörde det först kära läsare!

      Radera