måndag 29 september 2014

Bokmiddag: Filosofin i sängkammaren


Så här glad blir Johan av lite bubbel

Det åts ju inte så mycket i ”Filosofin i sängkammaren” (och vi kände inte för att äta bajs...) så istället blev det ett lite dekadent tema med bubbel och plockmat– som i alla fall jag ändå tyckte kändes ganska passande. Dessutom förhöjde vi dekadensen med att inta maten klädda i våra finaste pyjamaser/nattlinnen då det passade temat väldigt bra. Och naturligtvis, en bokmiddag som denna så avnjöts maten i några av Stinas 3 olika sängar.

Bokmiddagen avnjöts så tidigt som i april, men på grund av tekniska problem (läs:orka gå igenom och få bilderna från Stina) så kommer rapporten nu några månader senare.... Men ni vet ju, den som väntar på något gott... he he.

Stina hade förberett middagen som bland annat bestod av baguette, pizzaslices, fylld pasta samt tomatröra och mozzarella- och tomatsallad.
Glad för att det inte är bajs?
Lite av Stinas goda plockmat
I alla fall så avnjöts snittarna och bubblet i Stinas lilla stuga och deltog gjorde även allas vår favorit-Johan. Mycket trevligt, mycket trevligt! Då det nästan var sommarvärme ute spenderades större delen av bokmiddagen utomhus – och när vi inte drack bubbel och åt Stinas delikata plockmat, så roade vi oss med några partier boule. Stina utnämnde sig själv till boulemaster och Johan förlorade självklart (egentligen kom han på delad andraplats, men när han tappat räkningen så blev han givetvis förloraren...).
Självutnämnd boulemaster ;-)
Självutnämnd 2:a
 Om boken då, behöver jag ens säga något? Den var nog det värsta vi läst i Boktriangelns historia och det vill verkligen inte säga lite då det blivit några rejäla bottennapp (som te.x. mitt nobelpristagartema där Jelinek mötte de Clezio – ingen av böckerna var någon höjdare).

//Sofia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar