fredag 13 maj 2016

Mänsklig aladåb


Bäraladåb må vara god nog för gudar, men vill du satsa snäppet högre är det den mänskliga aladåben du ska satsa på. Den mänskliga aladåben kräver tid och förberedelse. Och ett badkar. Men är du villig att satsa lär du inte bli besviken.

Du börjar med att placera dig i badkaret i lämplig position. För att det ska bli den rätta blandningen av mänskliga kroppsdelar behöver du också en partner. Det kan vara en fördel om ni känner varandra sedan tidigare men det är inte nödvändigt.

Fyll på vatten och tillsätt jellypulvret som förvandlar badvattnet till den rätta trögflytande gelékvaliteten. Jelly av detta slag kan exempelvis hittas här. Låt det verka några minuter och din rosaskimrande vaniljdoftande mänskliga aladåb är lagad och klar.






Det här inlägget presenteras inte i samarbete med coolstuff.

Stina

3 kommentarer:

  1. He he, ni är sjuka. Men man får ju inte roligare än man gör sig så slår vad om att eran aladåbkväll var roligare än min icke-aladåbkväll. Blir dock inte jättehungrig så tur att jag precis ätit :P //Sofia

    SvaraRadera
  2. Hahaha...rolig idé, men hut fick ni rent badkaret efteråt?
    //Alex

    SvaraRadera
  3. Jellypulvret var ju mitt från början, men insåg att det inte skulle bli använt, he he. Har dock för mig att man när man var klar med badet skulle tillsätta ett annat pulver som skulle få gelen att bli till vätska igen. //Sofia

    SvaraRadera