fredag 21 maj 2010

Bokvinst nummer 3

Som Sofia hintat om i ett tidigare inlägg har ockå jag något att berätta.

Det var nämligen inte bara Sofia som vann Boktipsets senaste tävling, jag var också en av de tre vinnarna. Wee vad bra vi är, otroligt bra faktiskt!

Man skulle beskriva när man gjort något tvärtemot som visade sig bli bra, typ. Detta var min motivering:

"När jag och min syster bestämde oss för att ”strunta” i julen, eller snarare strunta i alla måsten som råder kring jul. Vi var 24 år den julen och firade på vårt sätt, bara vi två, i vår pappas lägenhet i Norrköping när resten av familjen hade åkt för att fira tillsammans med släkten. Det var underbart. En av mitt livs bästa jular. Vi åt kinamat, promenerade runt i centrum och bara tog det lugnt. Kalle Anka missade vi dock inte, det är en av få traditioner jag håller fast vid".

Så vad säger du Sandra, ska vi se om vi boktrianglare kan ta hem alla vinsterna nästa gång? Så bra som vi är skulle det ju inte vara helt otroligt :)

Stina

4 kommentarer:

  1. Lätt att vi ska ta hem nästa tävling också:). Lätt! Jag är på, är du Sandra? Fast vi kanske kan hoppas veckans tävling. Är inte sugen på ett statsministerpaket eller vad det nu var man vann. //Sofia

    SvaraRadera
  2. Men deckarpaketet skulle ju passa bra, sista dag att tävla 24e maj.

    Man kan vinna Johan Theorins deckare Blodläge, och jag har ju redan i förväg utsett denna till årets sommardeckare, så vad skulle passa bättre? Dessutom vinner man en bok av Mari Jungstedt så man får även lite Gotlandsanknytning, och som mvanligt får man även en bok i sin egen smak.

    Låter det inte som det ultimata bokpaketet för sommaren? Så in på Boktipset och tävla med er!

    SvaraRadera
  3. Grattis till vinsten =) Jepp, nu är det bara jag som måste vinna något. Ska tävla nu. Lycka till.

    SvaraRadera
  4. Sorry hann helt enkelt inte denna gång. Det har varit en väldigt intensiv helg! Men ska ta igen det till nästa tävling

    SvaraRadera