fredag 6 augusti 2010

Supernatural; Witches Canyon. Jeff Marioette.

Ett besök på Sf bokhandeln betyder nu för tiden som ni vet en ny Supernatural bok. Vad jag ska göra när böckerna är slut vete fan. Jag hittar säkert något annat att släpa hem.
Den här gången köpte jag Witches Canyon, som är skriven av Jeff Marioette. Till skillnad från de andra böckerna är det inte helt klart när Witches Canyon utspelar sig. Men eftersom ingen pratar om Sams död, Deans avtal, Änglar eller Apokalypsen gissar jag att den utspelar sig i säsong ett.
Boken är känslomässigare än de förra, känns mer äkta och mer välskriven. Inte för att de andra varit usla, bortsett från Bone Key, som var rätt kass. Witches Canyon kan stå för sig själv, utan hjälp från serien.

2 kommentarer:

  1. Åhhhhh, har verkligen Supernatural abstinens just nu efter att för några veckor ha sett säsongsfinalen.Men vi ska ju i alla fall på en lite Supernatural-roadtrip nu om någon vecka tillsammans med Stina, och efter det är det ju inte så långt tid tills nya Supernatural-avsnitt kommer. Yay! //Sofia

    SvaraRadera
  2. Yey! Ser fram emot vår gemensamma uppladdning. Verkligen på tiden med en ny roadtrip oxå, lillgrabbens första. Det ska börjas i tid. // stina

    SvaraRadera