fredag 7 januari 2011

Missa inte Lets Dance!

Allas vår favorit Björn Ranelid kommer att dansa skjortan av alla andra deltagare, och det är något som absolut inte får missas. Och kom ihåg att ringa in och rösta! Inte för att han behöver vårt stöd, men det kan ju vara en fin gest. Eller som han själv uttrycker det: "Jag ser inga hinder, inga hot, inga konkurrenter". Han påpekar också att han är mer djärv än hela Svenska Akademien, och vi kan ju inte göra annat än att instämma. Eller hur?!

4 kommentarer:

  1. Ring och rösta!!!!!

    SvaraRadera
  2. Har ni hört om bråket mellan Ranelid och Peter Englund? Jäklar vilka divor! Snacka om underhållning.

    SvaraRadera
  3. Bråk? Det har jag missat. Inte för att det förvånar mig när Björn Ranelid är inblandad, jag menar alla är ju så avundsjuka på att han är bättre på alla sätt att det inte kan bli annat än konflikter.

    SvaraRadera
  4. Jo, har också hört om det. Lite kul att Renelid aldrig kan låta en oförrätt passera. Samtidigt verkar ju Peter Englund inte ha någon som helst humor. Ranelids uttalande om att han var mer dynamisk än hela svenska akademien tillsamman (eller nåt liknande iaf) var ju i alla fall rolig, till skillnad från Englunds kommentar (att allt som håller Ranelid borta från skrivandet är bra) var på ren sandlådenivå. Men för att sammanfatta, Heja Ranelid alltså! //Sofia

    SvaraRadera