onsdag 9 mars 2011

Meet the Blackwoods

Visste ni att Merricatt, eller Mary Katherine som hon heter, från månadens temabok "We have always lived in the castle" har en egen blogg?Hittade den av en slump och tänkte att det kanske vore något att kolla in för resten av er också: http://merricatblackwood.blogspot.com/

På sin blogg avhandlar "Merricatt" ämnen såsom det om kvinnan som ägnade en stor del av sitt liv åt att bygga små dockhus som var replikor av berömda mordplatser. Gulligt inte sant! Självklart pratas det en del om hemsökta hus och andra övernaturligheter också.

Boken har också gjorts om till musikal, och i år håller man på att göra om den till film. Systrarna Blackwood kommer således att ha en hel del för sig den närmaste tiden. Nedan är ett youtube-klipp från musikalen:



Och här är en underbar trailer till filmen, men förfasa er inte! Det här är alltså inte trailern till filmen som håller på att spelas in, utan verkar tydligen ha varit en tävling (mellan olika skolor av kvaliten att döma). Och tyckte ni att den här var dålig skulle ni se resten av bidragen. De finns på youtube =)

2 kommentarer:

  1. Vilken trevlig blogg :)

    //Sandra

    SvaraRadera
  2. Lätt morbid också skulle jag säga. Kan bli en favorit :) // Stina

    SvaraRadera