söndag 12 augusti 2012

Fortsättning på Sweet Valley senaste höjdarserie

Yay, alla Sweet Valley-älskare. Äntligen är den spännande fortsättningen här på Sweet Valley Confidential-serien. 6 nya episoder finns att ladda ner här: http://www.sweetvalleytenyearslater.com/ till det faciala priset av 1,99 dollar styck. För den som orkar vänta kan man även vänta till hösten då boken tydligen ska utkomma i tryckt version.

Man kan även skriva upp dig för att få ett spännande nyhetsbrev så fort något smaskigt händer i Sweet Valley. Och det vill man ju!

Är ni mer intresserade av Sweet Valley trashtalk kan jag rekommendera: http://winstonegbert.wordpress.com/. Här recenseras Sweet Valley High-böckerna på ett underhållande skoningslöst sätt. Läs och njut!

//Sofia

2 kommentarer:

  1. Hehe, älska winstonefbert.wordpress :) Tack för tipset. Är det för sent att önska sig Sweet Valley Confidential 2 i julklapp? Course I do! // Stina

    SvaraRadera
  2. Njaaa, kanske aningen sent ja, he he. Men du får väl hålla dig väl med farbror Tomten. Om inte annat kanske vi kan göra en gemensam beställning av lite Sweet Valley-litteratur i vår. //Sofia

    SvaraRadera