söndag 8 december 2013

Kalla kårar



Tillbaka på jobbet i november ägnade jag månaden (som ni kanske märkt av mina recensioner att döma) av riktigt tung kvalitetsläsning - eller inte.  Dessa två böcker i Kalla kårar-serien kan i alla fall med rätta kallas månadens botten-napp i kategorin riktigt okreddig läsning.

Kalla Kårar. Vanessas förbannelse av R L Stine
Urusel, till och med för att vara en bok i Kalla Kårar-serien. Jag har nämnt den tidigare och det är en höna med människohuvud på framsidan. Ja, det är egentligen allt ni behöver veta, det plus att ni bör hålla er borta från en så här usel historia. Får ni sug efter lite dålig litteratur som underhållning en lat dag kan jag istället rekommendera valfri Harlequin-roman. Den kommer att hålla högre klass, jag lovar på min scoutsheder!

Kalla kårar. Gökurets förbannelse av R L Stine
Urusel, till och med för att vara en bok i Kalla Kårar-serien. Jag har inte  nämnt den tidigare, men det är en ondsint gök i ett gökur på framsidan och den ser inte glad ut. Det kommer barnen i den här berättelsen att få erfara. Ja, det är egentligen allt ni behöver veta, det plus att ni bör hålla er borta från en så här usel historia. Får ni sug efter lite dålig litteratur som underhållning en lat dag kan jag istället rekommendera valfri Harlequin-roman. Den kommer att hålla högre klass, jag lovar på min scoutsheder!

// Sofia 


1 kommentar:

  1. Haha, tror jag lyder ditt råd. Fast ärligt talat hade jag aldrig fått för mig att läsa en skräckberättelse som har en höna med människohuvud på framsidan :P // Stina

    SvaraRadera