lördag 13 mars 2010

Boktips?

Har ju läst ut månadens bok nu, och ska iväg över helgen och åka färja i tre timmar så jag undrar om ni kan rekommendera någon riktigt bra bok? Vill läsa en blivande favorit och har inte direkt någon författare som jag vet skrivit något rikigt bra. Alla tips är välkommna!

3 kommentarer:

  1. Hade du läst Mannen utan ansikte? Jag har ju fått den av dig, men kan inte komma ihåg om du läst den själv. Annars kan du ju låna den så har du nåt bra på färjan. Paul Austers Orakelnatten har du väl också redan lånat av mig va?

    SvaraRadera
  2. Har du läst *Världens sista roman' av Daniel Sjölin. Annars är den ett bra sätt att fördriva tre timmar. Eller någon bok i serien 'Sagan om Klanen Otori'. //Sandra

    SvaraRadera
  3. Har läst de du rekommenderar Stina, fast kommer ju iof inte ihåg att jag läst Mannen utan ansikte. Kanske ska ta och läsa om den?

    Hmm, googlade Världens sista roman, och är inte helt säker på att det är något för mig. Men hittar jag inget annat skoj på bibblan får det kanske bli den. Det var ju ett tag sedan jag hittade en svensk författare jag gillade.

    SvaraRadera