torsdag 8 december 2011

Crazy i Klintehamn

Sofia och Sebbe åker på bröllopsresa till Paris idag och kommer hem först den 18 november, så nu är det föräldrafritt här i Klintehamn den närmaste tiden.

Frågan är hur man ska utnyttja det bäst...

Mina planer:

- På fredag blir det På spåret-kväll med Kalle som är på besök över helgen (framför Sofia och Sebbes jättetv, yes vi kommer att ta över er vardagsrumsdel! moa hahahhhha). Vi planerar att rula precis som Klintehamnsgänget gjorde förra veckan. Helt otippat tog jag Bornholm på 8-poängsnivån långt före något av de två deltagande lagen. Måste vara första gången... Är jag bra or what?!

- Plan nummer två är att ta över badrummet så mycket som möjligt med mina maratonbad. Nu är det bara Johan som jag behöver ta hänsyn till, men han är ju inte så viktig ändå. Jag ser fram emot att spendera timmar i badet tillsammans med mitt nya lavendelbadsalt och en god bok. Är jag snäll mot Johan kan jag ju försöka att planera in mina badstunder när han är i stan. But hey, om nöden kallar så har vi ju faktiskt en nygrävd bajsgrop på baksidan. Är den god nog åt barnen så borde den vara god nog åt Johan (fast han får tömma den själv).

- Så ska väl jag och Iris ha tjejkväll nån gång också. Jag tänker chic flics (alternativt skräckfilm), Ben och Jerry´s, ansiktsmask och hårinpackning samt möjligtvis något glas vin. Man kan behöva ladda batterierna lite efter all julstress (fast sanningen att säga har jag inte stressat särskilt mycket, för en gång skull är nästan alla julklappsinköp gjorda flera veckor innan jul. Härligt!).

- Och så gigant jätteparty förstås, för alla som vi känner och inte känner. Eller inte... För ärligt talat kopplar jag hellre av framför tv´n. Då slipper man allt folk, städningen och sura grannar också.

Så får det bli. Då har ni hört allt om min galna FF-vecka. I Klintehamn blir det inte mer crazy än så här. Eller så är det bara jag som börjar bli gammal...

Stina

2 kommentarer:

  1. Tjo, tro inte att du är säker hemma i Klintehamn bara för att vi inte är där. Kan glatt meddela att inte mindre än 18 kameror är uppsatta i lägenheten för att ha koll så du inte gör något dumt. Så FF kan du glömma att det är.





    ...... PS. Vi kanske är i Paris, men uppenbarligen har vi inget bättre för oss än att sitta och dega vid datorn =)

    SvaraRadera
  2. 18 kameror...det låter tryggt. Då kanske vi äntligen kan få klarhet i vem som välte granen.







    Hehe skojar bara. Granen är precis lika grann som när ni åkte (bara lite mindre barr) samt uppdaterad med ny (och hel) granfot. // Stina

    SvaraRadera