fredag 31 oktober 2014

Bokmiddag: Vällust samt Klubb Kakas Paradiskaka


Gänget redo för nya försyndelser!

Lördagen den 18 oktober, samma kväll som Klubb Kaka presenterade sin 50:e temakväll: Paradiskakan, passade vi på att genomföra den 6:e dödssynds-middagen, denna gången på temat vällust. Nu är det bara Frosseri-middagen kvar och sen har vi hunnit med alla dödssynderna.

Vackert dukat; självklart med äpplen som dekoration.
Att det blev just en Vällust-middag denna Kaka-kväll berodde på att vi tyckte att Paradis/Helvete-temat passade ganska bra för en vällustig middag. Det vanliga gänget sammanstrålade hos Stina där det bjöds på stek/quornfilé, pepparsås, potatismos och potatis i ugn samt grönsaker. Till efterrätt blev det chokladglass och grädde. Syndigt gott! Alla åt vi så att vi storknade. 
Mykcet gott! Stina hade typ slavat i köket hela dagen.
Den delikata huvudrätten
Glass med grädde - yay!
Kvällen till ära var vi uppklädda efter temat där Stina iklädde sig den indianska hjortgudens skepnad, komplett med rådjurssminkning, Katarina var en fallen ängel, Johan djävulen själv, Sebbe någon slags väckelsepredikant, jag som Eva och Aaron som Spawn of Satan (dvs sig själv enligt hans moster...).

Den fallna ängeln och djävulen fattade ett visst tycke för varandra...
Hjortguden och väckelsepredikaten likaså...
Spawn of Satan aka Here comes trouble med den förbjudna frukten

Eva och hjortgudinnan har kul med ett äpple...

När middagen var avslutad och Spawn of Satan insomnad blev det lite förfest innan gänget, med undantag av Möller-klanen, drog vidare till Klubb Kaka för en kväll av partande, vällustigt beteende och kanske en och annan drink.

Och månadens böcker då ? Syndigt nog glömde vi bort att diskutera den. Men kort innan vi gick utanför dörren enades vi om att de var bra ;-).  Om minnet är kort (temat sträcker sig ju så långt tillbaka som september 2012) så var månadens böcker ”Fartyget Night” av Marguerite Duras och Nina Bouraouis ”Kärlekens geografi”.


Han är tillbaka till nästa bokmiddag lovar han... Med eller utan horn.
// Sofia

2 kommentarer:

  1. Lika trevligt som vanligt när Möllerklanen är på besök. Fint också att du lyckades fånga minipyltarens sanna jag på sista bilden :P // Stina

    SvaraRadera
  2. Jag trodde att du skulle uppskatta den bilden, Stina... //Sofia

    SvaraRadera