torsdag 28 oktober 2010

Allt är skit!


Hittade den här notisen i en gammal SvD. Varför gullas det med den här boken? Jag förstår inte.. Det känns ju inte direkt som en förlust att hon inte skrivit något mer sedan dess om man säger så.

Har sällan läst någon tristare bok än Allt, men jag har gett mig den på att den ska bli utläst. Kanske måste man läsa hela för att förstå dess storhet (jag betvivlar det men ändå).

När den väl är utläst kommer förstås en rapportering här på bloggen. Men det kommer att dröja, jag orkar inte läsa mer än några sidor i taget så vänta er ingen recension innan 2015.

Stina

2 kommentarer:

  1. Urk, ja det var en skitbok det. Läste nog de första 100-150 sidorna och resten skummade jag bara. Boken är så usel att den inte förtjänar att läsas och speciellt inte eftersom författarinnan verkar tycka att hon är så jävla speciell och bra. vad är det för bra med att skriva skit egentligen liksom? //Sofia

    SvaraRadera
  2. Mmm håller verkligen med. Är på sidan 321 nu av totalt 628 så jag har tagit mig igenom knappt halva boken sedan i somras. Hur kunde den vinna Borås tidnings Debutpris? Hur, hur, hur?!!!!

    SvaraRadera